Warning: Declaration of Zenith_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/nogaseo4/public_html/frequency.se/wp-content/themes/zenith/includes/menu-walker.php on line 5
Bra produkter är ett måste - Frequency

Bra produkter är ett måste

Vi behöver alla ta hand om våra kroppar. Genom att leva väl, stressa lite, träna ibland, äta bra mat, sova gott och skratta mycket mår vi bättre fysiskt och psykiskt. Men detta räcker kanske inte hela vägen, inte när det handlar om huden. Att använda sig av rätt hudvårdsprodukter kan vara svårt, inte minst på grund av att det finns en uppsjö av olika varianter och märken. Utan kunskap är det totalt omöjligt att veta vilket som passar en, om man inte litar helt på butiksbiträdena då. Vet du redan nu vad du behöver går det att köpa hudvårdsprodukter på många hemsidor.

Det är faktiskt så illa att om du använder fel hudvårdsprodukter så kan det få en negativ effekt på din hud istället för en önskad positiv effekt. En produkt som fungerar alldeles utmärkt för din kompis kanske är helt fel för dig. Mycket av detta beror på vad för slags hud du har. Man kan ha fet hy, torr hy, normal hy och blandad hy. Utöver detta kan man ha en känslig hy för vissa produkter. Det är inte alltid lätt att veta vad för slags hy man har. Om du inte vet det kan du göra följande för att få en lite klarare bild:

Tvätta ditt ansikte med vatten och rengöring, gärna två gånger. Låt sedan huden torka ordentligt. Då har du ett ansikte fritt från smuts. Det är bara din hy och ingenting annat. Känn efter och ta på ditt ansikte. Hur känns det? Torrt eller fett? Är det en matt känsla eller är det kanske bara skönt? När du gjort detta väntar du i några timmar, gärna uppåt fyra. Känn under hela tiden efter på samma sätt och känn om det är någon skillnad. Är det någon skillnad? Känns den fet och blir du glansig om fingrarna? Ta gärna en bit papper och tryck mot ansiktet. Blir pappret fläckigt så har du definitivt fet hy. Det kan emellertid vara så att du har blandhy, vilket betyder att du kan vara torr på några ställen i ansiktet och fet på andra. Testa därför att trycka pappret på olika ställen i ansiktet. Panna, näsa, kinder och haka är att rekommendera. Om din hy ser glansig ut, men när du trycker pappret mot så blir det inte fläckigt har du torr hy. Den kan se glansig ut eftersom huden sträcks ut.

Det är viktigt att använda rätt hudprodukter i ditt ansikte. Om du har blandhy bör du punktbehandla med rätt kräm. Därför kan det vara smart att ha två olika sorters krämer hemma om så är fallet.

ultra-sensitive-tint-spf30-tidigare-spf-25-kanslig-sensitiviserad-hy-50-ml

Post Comment