Warning: Declaration of Zenith_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/nogaseo4/public_html/frequency.se/wp-content/themes/zenith/includes/menu-walker.php on line 5
De exklusiva varianterna av klockor - Frequency

De exklusiva varianterna av klockor

Vi har tidigare skrivit en hel del om klockor, både när vi diskuterade ifall behovet av klockor hade minskat och när vi gick i genom historien bakom klockor. Sedan dessa inlägg har vi fått en hel del tips om andra återförsäljare av klockor och fastnat för en som säljer mer exklusiva klockor än de vi tidigare lyft upp här på bloggen.

Rolex Submariner

Det handlar om återförsäljaren MyWatch, som säljer exklusiva klockor på nätet från en rad välkända märken. Exempel på dessa är till exempel Rolex, Breitling, Omega och Certina. Vad dessa märken har gemensamt är – utöver den relativt höga prislappen – dess erkänt höga kvalitet och givetvis att samtliga är exempel på schweizisk urmakarkonst när den är som allra finast. Det schweiziska klockundret, om vi får tillåta oss att använda det uttrycket, slog i genom i slutet av 1800-talet/början av 1900-talet och då var det ju just ovan nämnda märken och andra i samma klass som ledde utvecklingen och som gjorde Schweiz kända för just klockor, en tradition som givetvis lever vidare än i dag.

För dig som letar efter att köpa en klocka av dessa märken och vill använda dig av en svensk återförsäljare så är MyWatch ett bra alternativ. MyWatch själva är inte en auktoriserad återförsäljare, men har däremot samarbeten med över 20 auktoriserade sådana runt om i Europa. MyWatch beställer in klockor för sina kunders räkning i samband med beställning och erbjuder över 8 000 unika modeller i sitt sortiment.

En annan garanti som du alltid kan räkna med hos MyWatch är fabriksnya och givetvis äkta klockor. Inga av MyWatchs klockor har använts som skyltexemplar eller liknande innan den når dig som kund.

Letar du exklusiva klockor så är MyWatch en bra plats att börja leta på.

Post Comment