Warning: Declaration of Zenith_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/nogaseo4/public_html/frequency.se/wp-content/themes/zenith/includes/menu-walker.php on line 5
Ekologisk hudvård är bra för dig och miljön - Frequency

Ekologisk hudvård är bra för dig och miljön

Maria Åkerberg är ett ekologiskt hudvårdsmärke som endast innehåller helt naturliga produkter och 100 procent ekologiskt innehåll. Produkterna produceras av Dermanord, som alltid skriver ut fullständiga innehållsdeklarationer för att öka konsumenternas kunskaper och skapa mer medvetna användare.

Företaget skapades av Maria Åkerberg 1995 och har fortfarande kvar sitt huvudkontor i Frillesås utanför Göteborg. Maria var mycket noga med vilka råvaror hon skulle använda för att skapa en så bra och människovänlig produkt som möjligt. Genom enbart ekologiska produkter var detta möjligt och Maria skapade den produkt som hon saknade i utbudet sedan tidigare. Som hon själv säger, de andra produkter var bättre för att smörja cykelkedjan med…

I dag är Maria Åkerbergs utbud inom hudvårdsprodukter mycket brett. Här finns allt från topp till tå och för den som värdesätter en hållbar behandling av sin hy så är verkligen Maria Åkerberg att rekommendera.

Maria Åkerberg säljs hos flera webbhandlare runt om i landet, till exempel hos Pigga Butiken. Här erbjuds fri frakt vid köp över 300 kr och betalning via faktura, ett pålitligt och tryggt sätt att köpa dina hudvårdsprodukter.

Post Comment