Warning: Declaration of Zenith_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/nogaseo4/public_html/frequency.se/wp-content/themes/zenith/includes/menu-walker.php on line 5
Är en märkesklocka värd pengarna? - Frequency

Är en märkesklocka värd pengarna?

När du läser om märkesklockor så handlar det nästan alltid om armbandsur som gjorts av någon av de riktigt stora klocktillverkarna i världen. Det kan handla om så fina klockor som Rolex, Omega eller Breitling, men det kan också handla om Certina, Longines och Seiko som inte riktigt når lika högt upp som de förstnämnda men som fortfarande definitivt är märkesklockor och kostar därefter. Det finns naturligtvis olika åsikter om det är värt eller inte att investera i märkesklockor. Många tycker att det inte är värt det, eftersom det kostar för mycket för en pryl. Andra menar dock att det definitivt är värt det eftersom det långsiktigt är en bra investering rent ekonomiskt och samtidigt hör kvalitet.

Argument mot

För det första så har inte alla råd med märkesklockor. Detta är ju ett tungt argument mot att investera i dem. Det går helt enkelt inte och är därför valbart. Men även om de som har råd tycker helt enkelt att det är för mycket pengar att lägga på armbandsur, även om det är märkesklockor. Hur försiktig man än är med dem så kan de gå sönder, de kan stjälas och de kan tappas bort. Är det dessutom ett armbandsur man planerar ha för resten av livet, vilket märkesklockor ofta är, så ökar naturligtvis risken för att något händer den.

Argument för

De som däremot gärna investerar i märkesklockor gör det ofta just för att de ser det som en bra investering. Antingen köper du vanliga armbandsur som går sönder inom några få år, vilket betyder att du måste köpa nytt igen, eller så köper du märkesklockor och slipper köpa nytt någonsin igen. Värdet går alltid upp för märkesklockor, du får ett armbandsur som är bäst i klassen, du slipper köpa nya var och vartannat år vilket sparar tid och sparar på vår miljö.

Ditt val

Hur du väljer att göra är naturligtvis helt upp till dig. Att investera i märkesklockor kan vara smart på lång sikt, men har du inte råd eller lust att lägga de pengarna på armbandsur så finns det billigare alternativ som fortfarande är bra. Märkesklockor behöver heller inte kosta tiotusentals kronor.

Post Comment