Warning: Declaration of Zenith_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/nogaseo4/public_html/frequency.se/wp-content/themes/zenith/includes/menu-walker.php on line 5
Sy dina egna tröjor - Frequency

Sy dina egna tröjor

Om du gillar att använda unika kläder som ingen annan har är ett bra tips att du försöker sy dina egna kläder. Det är faktiskt inte så svårt som det verkar men det kan ta lite tid innan du blir duktigt på det men när du väl är duktigt kan du göra riktigt fina tröjor till dig själv.

Det bäst är att börja med enkla saker när du ska sticka. En halsduk är något som de flesta börjar med och det är väldigt enkelt att göra en enkel halsduk. Sedan kan du göra det svårare om du vill och göra mönster av olika slag det bestämmer du själv.

En mössa är inte heller jättesvårt att göra men kan kräva lite träning så ge inte upp efter första försöket. Efter du stickat en mössa är det dags att försöka sig på en tröja. En tröja som du kommer vara ensam om att ha. Det är viktigt att du har bra garn när du stickar. Jag har köpt på Ljungqvists Garn men har du inte möjlighet att köpa där hittar du fler bra på nätet.

Ball of the colour threads 5

Post Comment