Warning: Declaration of Zenith_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/nogaseo4/public_html/frequency.se/wp-content/themes/zenith/includes/menu-walker.php on line 5
Vad är egentligen herrmode? - Frequency

Vad är egentligen herrmode?

Vad är egentligen herrmode? Vem bestämmer vad som är herrmode och vad som inte är herrmode? Hur ska man veta vad man ska klä sig i för att vara klädd moderiktigt och varför betyder detta någonting i dagens samhälle?

Många frågor och få svar, men faktum är att herrmode är både en märklig social företeelse och en ganska självklar sådan. Människor vill passa in i mängden och det är mycket mer ovanligt att man söker efter att sticka ut ur mängden än att man vill efterlikna idealet. Detta leder givetvis till att många börjar likna varandra i hur de klär sig. Detta tar på olika sätt fram någonting som kallas för herrmode och som förändras under tidens gång.

Kostym

Samtidigt borde ju vad man klär sig i inte ha någon speciellt stor betydelse. Det är ju faktiskt bara kläder. Ändå är det i kläderna som många sätter en stor del av sin personlighet. Dessutom visar det på social kompetens om du vet hur du klär dig snyggt, stiligt och rätt för stunden. Om du skulle komma till en jobbintervju iklädd myskläder så skulle chansen att få jobbet dras ned. Inte för att arbetsgivaren bryr sig om hur du klär dig och vad du tycker är skönt att ha på dig, utan för att arbetsgivaren ser att du inte förstår att myskläder inte passar sig på arbetsplatsen. Du verkar helt enkelt inte seriös. Tyvärr kanske du passade perfekt till jobbet men kläderna sade sitt. Herrmode är alltså ofta vad som passar sig för stunden.

Det är ofta högt uppsatta människor inom klädesbranschen som bestämmer vad som är inne och inte i herrmode. Detta gör de genom att tillverka de kläder de tycker om och sedan klä snygga människor med dessa kläder och låta dem gå fram och tillbaka på en lång, upphöjd platta samtidigt som mängder med fotografer tar foton på dem som sedan publiceras i alla de tidningar som människor runt om planeten tittar i när de ska bestämma sig för vad för slags kläder de ska köpa till helgens fest.

Ett tips är att i så stor mån som möjligt skapa ditt eget mode. Försök visa din personlighet på det sättet och samtidigt skapa fokus kring din karaktär och dina personlighetsdrag snarare än vad som är herrmode och inte. Men vill du verkligen ha det där jobbet du sökt så kanske du ska tänka över vad du klär dig i inför intervjun en extra gång.

Tips: Onlinebutiken Agassi.se säljer herrmode och har just nu rea med fri frakt och 1-3 dagars leveranstid. Bara ett tips – om du är sugen på lite nya kläder i din garderob!

Post Comment